torsdag 17. november 2016

Da har vi kommer ordentlig igang!

Nå har vi kommet ordentlig i gang med jobbing og leiligheta har blitt et hjem. De fleste papirarbeidene har kommet i orden og vi kan senke skuldrene.

Det er full produksjon av julekaker på jobb. Bjørnar og jeg har til og med fått bake norske julekaker. Det var brune pinner og julemenn som sto høyest på lista over julekaker vi ville lage. Bjørnar lagde brune pinner som ble kaldt "Bjørnis" og jeg julemenn som ble kaldt "Mettis". Er ikke bare vi som synes det er vanskelig med fremmedord. De fikk egen plass i disken med eget skilt.
Det er viktig å starte med julekaker her slik at det er klart til julemarkedet. Neste uke åpner det julemarked både i Kirchzarten og Freiburg. Det ser ut til å bli veldig stort.

I helga var vi på "Placa Culinaria" Dette er en stor mat-messe som er årlig i Freiburg. Der var det masse spennende å se på, spise og drikke. Det var konkurranse i konditor-kunst og flere oppvisninger med kjente kokker / konditorer.
Legger ved bilde av en sjokoladeklokke som var med i konkurransen og verktøy laget av sjokolade.


 Vi har også denne uka utforsket mer av Oberried og har funnet ut at det er større en det vi trodde. Det er mye gårdsbruk her så mye jorder. Det er jo ikke kommet noe snø enda, så grønne jorder så lang øye kan se. Her har til og med kalvene egne "partytelt!"

Neste uke får vi begge besøk som vi ser frem til. Våre foreldre kommer nedover og skal være her noen dager. Da blir det mye shopping og mye god mat.



Vi Trives godt begge to og gleder oss til å fortsette reisen her sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar